Uw partner voor rioleringswerken in regio Oudergem, Brussel

Uw aannemer voor rioleringswerken in Brussel

Camera
Denis B. Belgium Services (DBBS) voert camera-inspecties uit om op een nauwkeurige manier de gebreken aan uw leidingen op te sporen. Vóór de inspectie moeten de riolen en leidingen schoongemaakt worden zodat we een goed zicht krijgen tijdens de doorgang van de camera.


We beschikken over verschillende cameratypes en onze technici beschikken over verschillende camerasystemen aangepast aan de diameter van de te inspecteren leiding. Wij hebben een totaal van 10 camerasystemen van uiteenlopende types.

Camera inspecties zijn mogelijk voor leidingen waarvan de diameter tussen 40 en 200 mm bedraagt, maar ook voor leidingen met een diameter groter dan 200 mm. Voor dat type buizen gebruiken wij een camerasysteem op een mobiele kar met 6 aandrijfwielen, dat een 360° draaiende kop heeft die toelaat de aansluitingen van de leiding te bekijken.


Na de inspectie stellen we op uw vraag een gedetailleerd verslag met foto’s op. De controle kan ook op DVD vastgelegd worden. Wij treden ook op in het kader van expertises voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen.

Wij helpen u ook graag als ontruimingsdienst voor het ledigen van putten of voor het opruimen van vloeibare afvalstoffen.

Wilt u onze diensten inschakelen? Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen! We lossen uw problemen met uw riool, toilet, afvoer of straatkolk op. Contacteer ons vrijblijvend!

Uw Brusselse reinigingsdienst

Contacteer onsVraag een offerte

Uw kwaliteitsvolle ruimingsdienst in regio Brussel